U bent hier

Hoe veilig is MijnBedrijfsanalist?

Opslag en communicatie

De beveiliging van de verbinding tijdens het invoeren en analyseren van gegevens en de opslag van de gegevens van onze klanten vinden wij erg belangrijk. Je kunt op MijnBedrijfsanalist veilig je bedrijfsdata opslaan.

MijnBedrijfsanalist maakt gebruik SSL-technologie (Secure Socket Layer), om je gegevens versleuteld over te dragen. Dit kun je controleren in je adresbalk. Hier verschijnt een slotje. Zo zijn je gegevens tijdens het versturen naar MijnBedrijfsanalist niet toegankelijk voor derden.

Privacy

Ook na het versturen van je gegevens zijn deze niet toegankelijk voor derden, bijvoorbeeld voor je concurrenten. Elke gebruiker heeft bij MijnBedrijfsanalist een unieke gebruikersnaam en een persoonlijk wachtwoord, die beide moeten worden ingevoerd wanneer de gebruiker inlogt. Deze combinatie geeft alleen toegang tot de gegevens die bij die gebruiker horen. Het wachtwoord dat bij een gebruiker hoort is niet bekend bij MijnBedrijfsanalist en op geen enkele wijze te achterhalen.

Je gegevens zijn verder versleuteld opgeslagen in de database, die is gescheiden van de webapplicatie. Natuurlijk is deze database beschermd met een firewall, zodat deze sowieso niet toegankelijk is buiten de webapplicatie om.

Gegevens

Jij bent en blijft de enige eigenaar van al je gegevens! Ook medewerkers van MijnBedrijfsanalist hebben alleen toegang via een persoonlijk account en gebruiken dit uitsluitend om informatie over je abonnement en andere gegevens op te vragen die voor de administatie van MijnBedrijfsanalist noodzakelijk zijn. De door jou ingevoerde analysegegevens zullen door MijnBedrijfsanalist nooit worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

Hosting

MijnBedrijfsanalist wordt gehost in een beveiligde serveromgeving, waarin een firewall en andere geavanceerde technologieën worden gebruikt om misbruik door derden te voorkomen.

Hoe is veiligheid geborgd in MijnBedrijfsanalist

  • SSL certificaat
  • Versleutelde opslag
  • Gescheiden databases