U bent hier

Quick scan

Met welke bedrijfsanalyse je het beste kunt starten, bepaal je met de gratis Quick scan. Beantwoord de vragen in de Quick scan en je krijgt meteen antwoord welke analyse(s) voor jou van toepassing zijn.

Is MijnBedrijfsanalist iets voor jou?

Alle bedrijfsanalyses zijn strategisch van aard en gericht op omzetverbeteringkostenverlaging of organisatieverbetering. Om MijnBedrijfsanalist te gebruiken heb je gewoon gezond boeren verstand nodig en de nodige kennis van je bedrijf. De vragen zijn begrijpelijk verwoord. Bij elke vraag wordt apart uitgelegd wat het doel van de vraag is en een voorbeeld gegeven. Ook de grafieken bij de analyses worden duidelijk uitgelegd. Zien hoe MijnBedrijfsanalist werkt? Bekijk hier de DEMO.

Wat levert het op?

Met MijnBedrijfsanalist bespaar je tijd en kosten voor een adviseur, die eigenlijk dezelfde vragen stelt en die soortgelijke analyse modellen gebruikt voor een adviesrapport. Nu maak je je eigen rapport. Bekijk hier een voorbeeld van een plan  voorbeeld_plan_mijnbedrijfsanalist.pdf

En hoeveel het uiteindelijk oplevert naast het verbeterde inzicht in je bedrijf? Dat hangt van je zelf af. Hoe serieus volg je je acties op? Maar zeker is, dat je de aanschaf van een bedrijfsanalyse van MijnBedrijfsanalist in no-time hebt terugverdiend.  Klik hier als je meteen wilt starten met het uitvoeren van een bedrijfsanalyse.

Start hier met je Quick scan