U bent hier

Betalen

Betalen gaat snel en veilig. MijnBedrijfsanalist maakt gebruik via een SSL beveiligde verbinding van Buckaroo, een betrouwbare payment provider. Buckaroo zorgt voor de afhandeling van je betaling, met een werkwijze die sterk lijkt op die van de banken. Zodra je de analyse gaat afrekenen, wordt je doorgelinkt naar de site van Buckaroo. Hier kun je veilig en vertrouwd betalen. Je kunt betalen met:

iDEAL

  • Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen Nederlandse bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL. Na goedkeuring van de betaling kun je meteen aan de slag. 

Betalen met iDeal

 

Paypal

  • Betalen met Paypal is vooral eenvoudig. Dat komt omdat al jouw financiële gegevens, zoals je bankgegevens en creditcardnummer, veilig en versleuteld worden opgeslagen op servers van Paypal. Het is dus niet nodig uw financiële gegevens online of openbaar te delen met de persoon naar wie je geld overmaakt. Dus ook niet met Buckaroo.

Betalen met Paypal

 

Waarom staat Buckaroo op mijn bankafschrift in plaats van MijnBedrijfsanalist? 

Het geld van je betaling is bestemd voor de MijnBedrijfsanalist, maar ontvangen door Buckaroo voor MijnBedrijfsanalist op een rekening Stichting Derdengelden (voor meer info, zie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Derdengelden). Daarom staat er Buckaroo op je bankafschrift. 

Vragen over betalen bij MijnBedrijfsanalist? Vul het contactformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord.